Marco van Spronsen

Mijn naam is Marco van Spronsen. Ik ben educatief aquarist en eigenaar van Aquarium Succes. Met mijn passie voor aquaria wil ik jou graag helpen om ervoor te zorgen dat je niet dezelfde fouten maakt die ik heb gemaakt. Hiermee wil ik ervoor zorgen dat ook jij kan gaan genieten van een succesvol aquarium! Dit doe ik door het uitgeven van tips, handleidingen, trainingen en blogartikelen.

Wat anderen zeggen over Marco

Ik ken Marco als iemand met een brede en diepe belangstelling voor de natuur. Vooral zijn goede oog voor detail, valt mij altijd weer op. Zijn enthousiasme en verwondering over planten en dieren inspireren mij dan ook om bewuster te kijken, wanneer ik zelf in de natuur ben.
Recensie Aquarium Succes
Peter Slagman
Klant
Marco blijft in alle situaties rustig en overdenkt alles goed om op een juiste manier de nodige stappen te zetten. Voor een betrouwbaar en eerlijk advies zit je bij Marco ook zeker op de juiste plek. Als je ergens niet uitkomt, zoekt hij dit graag voor je uit en komt daar met een eerlijk antwoord op terug.
Sylvia van der laan recensie aquarium succes
Sylvia van der Laan
Klant

Ben Jij Die Slakken Ook Zo Zat?..

In Dit GRATIS E-book Over Slakken Leer Jij:

Slakken Herkennen, Bestrijden En Definitief Te Voorkomen!

Video afspelen

Ben Jij Slakken Ook Zo Zat?..

In Dit GRATIS E-book Over Slakken Leer Jij:

Slakken Herkennen, Bestrijden En Definitief Te Voorkomen!

Video afspelen