Herken alle 29 plaagdieren van het zoetwateraquarium voordat je te laat bent!​​​​

Ontdek hieronder hoe je ze allemaal kunt herkennen zodat je op tijd kunt ingrijpen!

 • Binnen 1 minuut weet je welk plaagdier in jouw aquarium zit!
 • Je hebt onbeperkt toegang tot de Online Community
 • Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Stel je vraag in de community en ik help je graag!
 • Je krijgt de zoekkaart Gratis thuis gestuurd inclusief de Macrolens.
 • Het maakt niet uit welk biotoop aquarium je hebt. deze 29 plaagdieren kunnen in elk zoetwateraquarium voorkomen!
 • Of je nu een nieuw of oud aquarium hebt, dat maakt geen verschil. De zoekkaart in deze plaagdieren-herkenningsbundel werkt voor beide!
 • Heb je vragen over jouw plaagdieren? Geen probleem! Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden in de online Community
 • Voor het pakje hoef je niet thuis te blijven. Deze past namelijk gewoon door de brievenbus ;)

.

Marco van Spronsen Eigenaar Aquarium Succes

krijg persoonlijk advies van Marco...

Een aquarium houden is leuk, totdat je te maken krijgt met ongewenste bezoekers die of je aquarium uit balans brengen, of je vissen opeet. Vaak herkennen de meeste mensen deze bezoekers niet als plaagdieren en daar gaat het al direct fout!


Wanneer je gaat zoeken op internet wat voor plaagdieren dit kunnen zijn, dan verdrink je vaak in de ''kennis'' van mensen die maar wat roepen. Wanneer je dan gaat bestrijden met bestrijdingsmiddelen voor het verkeerde plaagdier, heb je pas echt een probleem. Want veel vissen en andere aquariumbewoners kunnen vele bestrijdingsmiddelen helemaal niet verdragen en gaan dood.


Mijn naam is Marco van Spronsen, Ik ben de eigenaar van Aquarium Succes. Naast het schrijven van waardevolle blogartikelen op mijn website, deel ik ook mijn kennis in de vorm van fysieke en digitale producten om anderen te helpen een succes van hun aquarium te maken. Ik heb al meer dan 15 jaar praktijkervaring in het houden van aquaria en weet daarom wat niet en wat wél werkt. 


Ik heb mijn kennis en ervaring gecombineerd en een Plaagdier-herkenningsbundel gemaakt met begeleiding binnen een online community van gelijkgestemden onder de naam 'Online Aquarium Succes Community'


In deze Online Community kan je al jouw vragen kwijt over plaagdieren met gelijkgestemden en kan je mij om advies vragen.


Kom je ook bij de Community?

+15 jaar Praktijkervaring
In zoetwateraquaria
Herken 29 Plaagdieren

Met deze Zoekkaart

100% Garantie

Niet Goed = Geld Terug

+15 jaar ervaring

In zoetwateraquaria

29 plaagdieren

Worden behandeld in dit Boek

100% Garantie

Niet Goed = Geld Terug
Sylvia van der laan recensie aquarium succes

Als je ergens niet uitkomt, zoekt hij dit graag voor je uit

Voor een betrouwbaar en eerlijk advies zit je bij Marco ook zeker op de juiste plek. Als je ergens niet uitkomt, zoekt hij dit graag voor je uit en komt daar met een eerlijk antwoord op terug.

Sylvia - Klant

Vindt nu zelf de verstopte plaagdieren in jouw aquarium!

Ontvang de ''Aquarium Succes Macro Lens" (helemaal GRATIS)

 • Met deze lens kan je nog dichter bij het plaagdier komen. Hierdoor kan je een duidelijke close-up foto maken van zelfs de kleinste plaagdieren van slechts enkele millimeters groot. Hierdoor ben jij in staat om zelfs de kleinste plaagdieren te kunnen spotten waardoor je met behulp van de zoekkaart de juiste benaming kan vinden van dit plaagdier.

 • Ontdek ook de wondere werled van andere Micro-organismen die het aquarium juist in balans houden doordat ze afvalresten opruimen en omzetten tot belangrijke voedingsstoffen wat weer belangrijk is voor onze aquariumplanten.


Je krijgt ook Gratis Toegang tot de Online Plaagdieren Community!

 • Heb je toch nog vragen over plaagdieren? Stel ze aan mede-aquaristen en krijg direct antwoord op je brandende vragen. Want hoe langer je wacht, hoe erger de situatie wordt. De meeste plaagdieren kunnen zich erg snel vermeerderen. Sommigen worden steeds groter en vergrijpen zich aan steeds grotere vissen.
 • Kom je er zelf niet helemaal uit met het herkennen van plaagdieren? Plaats dan jouw Macro-foto in de Online Community en vraag anderen om advies!

Je loopt geen enkel risico! Niet goed = Geld terug

Ik garandeer je dat dit zal helpen om de aanwezige plaagdieren in jouw aquarium binnen enkele minuten te herkennen of je krijgt je geld terug.

€ 14,95

Herken nu zelf alle 29 plaagdieren!

 • Herken plaagdieren binnen 1 minuut met de handige zoekkaart!
 • Vergroot wat klein is met de Aquarium Succes Macrolens voor op je telefoon!
 • Vraag mede-aquaristen om hulp en leer van anderen in de Online Community
 • Je hoeft er niet voor thuis te blijven want dit pakje past gewoon door de brievenbus ;)
 • Gratis verzending!